Personal Webshops We Love

Een avondje helemaal niks: dit zijn mijn favorieten!

23 december 2017

Een avondje helemaal voor jezelf: menig moeder zal zich hier regelmatig op verheugen. Je hoeft hier helemaal niet zoveel te ondernemen: thuis kan je prima een heerlijk spa-avondje maken. Mijn favorieten voor een avondje me-time:

In bad

Zodra ik met mijn tenen het warme water raak ben ik al ontspannen. Een vol bad met heerlijk geurende badolie: daar kan ik zo naar uitkijken. Ik gebruik vaak deze showergel van Naïf om mijzelf in te zepen in bad. Het ruikt heerlijk en het voelt heerlijk aan op je lichaam.

Tijdschriften

Tijdschriften kopen vind ik de ultieme luxe. Zo’ knisperend, heerlijk geurend blad: ik kan er zo van genieten! Ik heb een abonnement op de Linda maar koop verder alleen tijdschriften als ik ga vliegen of een chill avond plan voor mezelf. Andere favorieten zijn de Psychologie, Elle, Jan en Kek Mama.

Insmeren

Na afloop van het bad-ritueel en tijdschriften lezen smeer ik mij helemaal in met bodylotion. Meestal doe ik elke ochtend snel mijn benen, maar zeker in de winter is het heerlijk om je hele lichaam mee te nemen. Als je daarna niet direct je kleren aan hoeft te doen trekt het ook goed in. Deze bodylotion van Naïf is mijn nieuwe favoriet: hij ruikt subtiel, is lekker dik en heel hydraterend.

Heel veel chai-thee (en chocola)

Warme chai-thee met havermelk en honing: geen koffie meer nodig hoor! Heerlijk met chocola, 70% puur het liefst.

Mijn lievelings pyjama

En dan na dit hele bad gebeuren heerlijk in een warme pyjama. Niet sexy, wel super fijn. Ik koop vaak 2-delige sets bij de H&M of stiekem zelfs de Primark. Als er maar geen beertjes op staan.

De producten van Naïf heb ik gekregen

The BIG 30: vandaag ben ik jarig!
Hoe wij ons geboortekaartje hebben ontworpen..... keuzes!

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie