Disclaimer

Mommyinbalance.nl is een persoonlijke mama blog. Mommy in balance is er om het leven van mama’s makkelijker te maken. Mommy in Balance is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste artikelen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Er kunnen  op geen enkele manier rechten worden ontleend aan de inhoud van deze blog. Wij delen onze persoonlijke mening in onze eigen stijl. Wij zijn niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website. 

Copyright

Alle teksten op deze blog zijn geschreven door en eigendom van mommyinbalance.nl. Dit geldt ook voor mijn foto’s en video’s. Mijn teksten, foto’s en video’s zijn auteursrechtelijk beschermd: het kopiëren of overnemen van content op mijn blog is absoluut niet toegestaan.

Samenwerkingen

Samenwerkingen worden aangegeven met ”samenwerking” of ”spon” in de tag. Ook wordt bovenaan het artikel genoemd dat het een samenwerking is. Een dergelijk artikel bevat altijd de eerlijke en oprechte mening van ons, de auteurs.

Affiliate links

Daarnaast kunnen blogs op mommyinbalance.nl affiliate links naar bepaalde webshops bevatten. Hierop klikken kost jou niets, maar wij verdienen hier een klein bedrag mee.

Cookies

Mommyinbalance.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden (b.v. je naam of e-mailadres wanneer je een reactie achterlaat). Je kunt dit zelf wijzigen via je browserinstellingen.