Big Love

Flamingo; een musthave deze zomer #winactie

9 augustus 2017
flamingo

Het zal vast niemand ontgaan zijn dat de flamingo deze zomer hot is. Dit gezellige roze vogeltje komt terug in kamer accessoires, kleding, broodtrommels, rugzakken, opblaasluchtbedden en nog veel meer. Het vrolijkt de boel ook behoorlijk op dus wij zijn fan! Ik heb de leukste flamingo items voor jullie op een rijtje gezet! Daarnaast mogen wij iets leuks weggeven namens Claimingo!  Lees snel verder:

Dierenkop Flamingo

Dierenkoppen aan de muur in plaats van een schilderij of poster, weer eens wat anders. Mijn dochters vonden de tijger en de olifant wat spannend maar deze lieve Flamingo konden ze wel waarderen. Het staat heel gezellig!

musthave

Flamingo Rugzak

Nu is het vakantie maar straks als de scholen weer beginnen moet er natuurlijk een nieuwe tas gekocht worden. Ik vind deze Flamingo tas heel schattig!

Flamingo

Flamingo Broodtrommel

Bij zo’n mooie tas hoort natuurlijk ook een handige broodtrommel. Deze Flamingo broodtrommel past perfect bij de tas! Te koop bij Psikhouvanjou.

Flamingo

 

LEES OOK: 6x de leukste broodtrommels 

 

Flamingo dekbed overtrek

Om de kinderkamer helemaal flamingo proof te maken heb ik dit leuke dekbed overtrek gevonden. Ik ben gek op de mint groene kleur en het past perfect bij Elin haar zacht roze muur.

flamingo

Flamingo speelkleed/ opbergzak

Deze opbergzak ik niet alleen heel mooi maar ook nog eens super handig. Het is een opbergzak en speelkleed in een. Daarnaast staat hij ook nog eens heel gezellig in de woonkamer of slaapkamer.

flamingo

Baby opblaas flamingo

flamingo

We mogen een baby opblaas flamingo weggeven van Claimingo! Claimingo is een jonge onderneming die er is om je te helpen als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Je dient bij hen eenvoudig je claim in. Geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt. Handig dus in deze vakantie periode!

  • je hebt recht op een vergoeding als je vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt is.
  • je kunt je vergoeding claimen tot twee jaar terug.
  • als je kiest voor de optie Claim&GO, krijg binnen één week je vergoeding.
Daarnaast hebben ze op dit moment een Rome-actie. Mensen die tussen 1 juli en 30 september hun claim indienen (en als deze wordt goedgekeurd), maken kans op een weekend Rome. Kijk even snel op de site!
Wil jij deze baby opblaas Flamingo winnen? Laat ons weten in een reactie waarom en wie weet dobbert jou baby deze zomer heerlijk rond!
Elektrische bakfiets DOLLY- Bikes review
5x de leukste puzzels voor peuters

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie