Personal

Wat is er terecht gekomen van mijn goede voornemens voor dit jaar?

29 december 2017

In januari dit jaar schreef ik over mijn goede voornemens voor 2017. Geen hele grote dingen, wel een aantal punten die ik graag wilde aanpakken. Dit was mijn lijstje, en dit is wat er van terecht is gekomen:

Yoga

Ik wilde veel naar yoga blijven gaan. Dit is heel goed gelukt. Alleen de afgelopen 2 maanden ben ik heel weinig geweest. Ik verzwikte mijn pols en daar heb ik nog steeds last van. Maar ik heb het ook even geen prioriteit gegeven. Volgend jaar ga ik met frisse zin weer beginnen.

Hardlopen

Mijn goede voornemen was om aan een wedstrijdje deel te nemen. Dit is niet gelukt. Sterker nog, het is ook niet gelukt om steeds een beetje verder te gaan. Ik zet hem dus gewoon weer op mijn voornemens voor volgend jaar. Het moet toch een keer lukken.

Soap

Elke 2 maanden naar Soap voor een gezichtsbehandeling. Ik ben geen 1 keer gegaan. Wel 1 keer voor een behandeling bij mijn Yoga-school. Dit valt wel onder de noemer: weinig tijd voor mezelf genomen het afgelopen jaar.

Suppen

Mijn goede voornemen was om sup-les te nemen. Oke les mag je het niet noemen, maar ik heb wel 1 keer gesupt. Wat geweldig was! Ik wilde wel vaker gaan maar vriendinnetjes die ook gingen waren net zwanger of op vakantie. Komende zomer lig ik er weer hoor, met het board.

Date-night

Mijn goede voornemen was om minstens 1 keer per maand iets leuks met z’n 2e te gaan doen. Zonder kind. Dit ging de eerste maanden van het jaar heel goed. Daarna waren we praktisch elke dag in het ziekenhuis dus lag onze prioriteit uiteraard bij ons mannetje. Sinds een maand hebben we weer een oppas voor, jawel, elke week! We gaan naar de bioscoop, eten pizza, drinken wijn of wandelen heerlijk door de stad. En praten over iets anders dan ons kind.

Meer boeken lezen

Mijn streven was om 30 boeken te lezen. Dat is gelukt! Ik heb aan het begin van het jaar een abonnement op de bibliotheek genomen en ging braaf om de week om boeken te ruilen. Ook voor Floris was dit erg handig. Hij is toch wel snel klaar met boekjes, naast een paar all-time favorieten.

Al met al ben ik best tevreden met mijn behaalde voornemens! Over een paar dagen verschijnen mijn doelen voor volgend jaar, die er toch wat anders uitzien dan afgelopen jaar.

The BIG 30: vandaag ben ik jarig!

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie