Personal

Kraamcadeau 10x de leukste #winactie

2 augustus 2017

Kraamcadeaus, altijd zo lastig! Wat moet je kopen? De meeste moeders hebben de kast al vol liggen met kleertjes, dat is natuurlijk super leuk om te kopen. Mocht je wel voor kleding gaan, denk dan even goed na over de maat en in welke periode de baby het pakje aan kan. Een kort broekje in de winter is meestal niet zo nuttig. Ook zou ik gaan voor een wat grotere maat, bijvoorbeeld maat 68 of 74, dat vond ik in ieder geval heel handig om te krijgen! Je koopt namelijk vaak tot maat 62 voor je baby als je zwanger bent. Als je iets anders wilt dan kleding, lees dan even mijn top 10. Hier was ik super blij mee!

Sophie de giraf baby cards van Milestone #winactie

Met de Milestone Cards van Sophie de Giraf leg je alle mijlpalen van je baby gedurende het eerste levensjaar op leuke wijze vast. Vul de datum in op de kaart, leg hem naast de baby of laat de kaart vasthouden en maak een foto. Zo vergeet je nooit meer wanneer je baby voor het eerst ging zitten, het eerste hapje at en nog veel meer.

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn zo handig! Ik droog mijn peuters er nog steeds mee af. Je gebruikt ze voor zoveel dingen! Als zonbescherming, speelkleed, spuugdoek, afdroogdoek, dekentje en in de wieg of ledikant aan het hoofdeind. Deze van Aden Anais heb ik en gaan nu al 4 jaar mee.

kraamcadeau

Kip Kep kruikje

Dit kruikje is super handig. Je legt het op het buikje van je baby als ze krampjes hebben maar het is ook heel handig als je borstvoeding geeft om op je borst te leggen. Het kruikje warm je op door het even in de magnetron te leggen. Ik denk dat alle mama’s hier heel blij mee zijn!

kraamcadeau

LEES OOK: ‘op mijn wishlist voor de volgende baby’

Kraambezoekboek

Ik had hier zelf helemaal niet aan gedacht dus ik was heel blij dat ik deze kreeg. Als ik er nu in terug kijk is het zo leuk wat iedereen schrijft. Daarnaast vergeten de ouders veel door gebrek aan slaap dus wel leuk om even terug te lezen wie er allemaal zijn geweest 😉

kraamcadeau

Slabben

Slabbetjes heb je nooit genoeg. Al meteen bruikbaar bij borstvoeding of flesvoeding want het scheelt een hoop kleertjes verschonen. Ik gebruik deze nog steeds voor mijn peuter van 2 jaar, ze gaan dus lang mee van Koeka! Mocht je nou denken… kom ik aan met een slab? kan dat wel? Ja hoor, alle mama’s weten dat een koeka slab een heel mooi kado is 🙂 #nospon

kraamcadeau

LEES OOK: ‘de 10 beste aankopen voor mijn baby’

 Speenkoord

Heel handig, want een speen ben je altijd kwijt op de meest onhandige momenten en met een koord voorkom je dit. Ik ben helemaal weg van het merk Sauvinex. Ze verkopen hele mooie drinkbekers, spenen, flessen en speenkoorden. Nu is het een beetje een risico om een speen of een fles te kopen want dat komt meestal nogal precies. Maar een speenkoord is wel een heel leuk kraamcadeau!

kraamcadeau

Sophie de giraf Muziekdoosje

De meeste moeders hebben wel zo’n ‘knaag’ Sophie de giraf dus die zou ik niet kopen! Nu vond ik wel dit ongelooflijk schattige muziek doosje van Sophie de giraf. Het is een sieraden doosje maar het is natuurlijk ook leuk voor het eerste tandje, de eerste haarlokjes. Ik denk in ieder geval dat alle mama’s dit wel op de baby kamer willen hebben staan!

kraamcadeau

 

Speelbal Wee Gallery

Deze speelbal is makkelijk vast te houden door je kleintje en door het gebruik van verschillende materialen wordt de nieuwsgierigheid van je kleintje geprikkeld. Dit vonden ze bij ons al vrij snel heel leuk om mee te spelen en stimuleerde het kruipen, leuk kraamcadeau dus!

kraamcadeau

 

Tuimelaar poppetje

Kid O tuimelaar zijn schattige poppetjes die tuimelen en dat is natuurlijk fascinerend. Ze zijn niet te groot dus makkelijk vast te houden door kleine handjes. Je duwt de tuimelaar om en komt vanzelf weer omhoog, de onderkant is verzwaard daardoor valt deze niet om. Het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit, baby blij en mama blij!

kraamcadeau

 

Stapelbekers

Deze bekertjes zijn altijd een succes en ze zien er ook nog eens gezellig uit. Hier thuis werden ze eerst gebruikt om te leren stapelen, daarna om de pop eten te geven, in het zand te scheppen en ze gaan soms mee in bad. Je hebt er dus heel lang wat aan. Een super leuk kraamcadeau!

kraamcadeau

 

Wil jij de baby milestone cards van Sophie de giraf winnen? Laat ons dan even weten waarom!Wie weet heb jij volgende week een leuk pakketje thuis!

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Sophie de giraf 

 

 

Sieraden voor peuters en mama #Lucardi
Wat je wel wilt horen als je kind''iets'' heeft

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  • Reageren Marjolein 2 augustus 2017 at 08:35

    Waarom ik deze Milestone kaarten wil winnen is niet moeilijk, deze oma heeft inmiddels bijna (nog 9 weken) 5 kleinkinderen en een volledig ingerichte giraffen- babykamer. Deze kaarten zijn dan voor de aanstaande mama en papa.

  • Reageren Vivian 10 augustus 2017 at 14:56

    ooohh, die baby cards zien er echt heel leuk uit! bij de eerste heb ik alle mijlpalen in een ‘mijn eerste-jaarboek’ bijgehouden, maar voor een tweede kindje vind ik die kaartjes wel erg leuk! is dan ook leuk om iets anders te hebben, dan nog een ‘eerste-jaarboek’

  • Plaats een reactie