Personal

Lief dagboek: dit was week #47

27 november 2017

Vandaag een diary van maandag tot en met woensdag, want afgelopen donderdag zat ik in het vliegtuig naar Fuerteventura, waar ik nog steeds heerlijk ben. Ik zal komend weekend een uitgebreid fotoverslag plaatsen, maar nu zit ik zonder laptop redelijk offline te genieten.

Maandag

Als mijn mannetje op het kinderdagverblijf is ga ik door naar mijn psycholoog. Fietsen gaat helaas niet want die is helaas gestolen vorige week. Gelukkig wel verzekerd, dus binnenkort krijg ik een gloednieuwe! Ik baal er wel van: ik vind het zo stom dat mensen dit doen! Gedver. Dus nu doen we alles even lopen of met de tram en dat is eigenlijk ook prima! In de middag gaan we naar de bibliotheek en een heerlijke cateraar. Eind december ben ik jarig en laat ik een Italiaanse cateraar komen. Geen zin om zelf de hele dag in de keuken te staan na kerst, en fijn om zoveel mogelijk tijd aan alle lieve mensen te besteden!

 

Dinsdag

Vandaag hebben wij kennis gemaakt met een eventuele nieuwe oppas! We willen graag 1 dag iemand thuis die voor Floris zorgt. Omdat een hele dag creche wat veel is qua prikkels, denk ik dat dit een goede oplossing is. Het klikte, ook tussen hen, en het voelde goed. We gaan er volgende week over bellen maar ik denk dat we met deze lieve mevrouw in zee gaan. Wat een heerlijk gevoel om zo’n lief iemand te hebben gevonden die vast super goed voor ons mannetje gaat zorgen.

Diary

Woensdag

Vandaag word ik vroeg wakker met een lange to-do lijst in mijn hoofd: vannacht heb ik toch een heleboel dingen bedacht die ik wil afmaken voordat ik een week weg kan (van mezelf). Dus race ik ’s ochtends door de stad met Floris waarna we genieten van weer een nieuwe ronde muziekles. Ook gaan we nog even naar de bibliotheek om alle boeken in te leveren. Kan ik dat ook niet meer vergeten.

Verder begin ik met het inpakken van mijn koffer. Ik had hem wel al uit de kelder gehaald (check) en hier en daar wat spulletjes klaargelegd. Nu gaat het toch echt mijn koffer in. Het is wat moeilijk inpakken omdat het daar nu 24 graden is, wat niet super heet is maar wel wat fris in de avond. Ik heb dus bikini’s, jurkjes en vestjes mee. Moet goed komen. Uiteindelijk sta ik ook de hele avond de was te vouwen, hoeft David dat komende dagen niet meer te doen ;-). Mijn schoonmoeder komt morgenochtend, dus dat wordt een fijn dagje voor Floris! Om 08:30 neem ik de trein en om 10:30 vliegen we. Ik heb er zoveel zin in!

 

Happy list #1 november
Onze woonkamer: de make-over

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie