Personal

Lief dagboek: dit was week #48 Vakantie!

4 december 2017
Diary

Wat een week! Ik denk dat ik weinig hoef te typen want de foto’s spreken voor zich: het was een vakantie precies zoals het hoort te zijn. Ik was afgelopen week met mijn zusje in Fuerteventura en het was fantastisch.We hebben de hele wereld over gevlogen maar de laatste keer was alweer 3 jaar geleden. Het was dus hoog tijd ;-). En het was net zo fijn als vroeger.

We lazen boeken, zwommen in het zwembad, werden heel erg bruin, gingen hardlopen en tennissen en sliepen heerlijk lang uit. Het was 29 graden overdag en in de avond 24. Veel warmer dus dan ik had gedacht (op alle websites staat maximaal 24 graden).

Kijk mee!

In Corralejo, hier hadden we 1 dag een auto gehuurd

Het uitzicht tijdens de lunch…

 

Paella. De hele dag

Afgelopen week was ik op vakantie. Zonder man en kind
Hallo december! Waar ik naar uitkijk deze maand

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie