Personal

Sieraden voor peuters en mama #Lucardi

4 augustus 2017
armbandjes

Sieraden, ik ben er gek op en ik breng de liefde voor kettinkjes, ringen en armbandjes over op mijn dochters, die houden ook wel van een versierde arm! Ik vind die kleine spekkige polsjes met een armbandje ook om op te eten! Van Lucardi juwelier mochten wij komen shoppen. Samen met de meiden ben ik op zoek gegaan in de vestiging van Lucardi juwelier Haarlem. Er was volop keuze. Mocht je geen tijd hebben om naar de winkel te gaan, er kan natuurlijk ook online geshopt worden bij Lucardi juwelier Haarlem!

LEES OOK: ‘de beste online shops voor kinderen’

Armcandy

Ambandjes, dat was toch wel waar ze naar op zoek waren. We hebben talloze armbandjes bekeken en uiteindelijk viel hun oog op een zilveren bedelarmbandje met vijf bedeltjes: een vlinder, koetje, beer, olifantje en een dolfijn. Dol gelukkig zijn ze er mee en het staat zo lief!

 

Armbandjes voor mama

Nu mocht ik zelf ook nog even shoppen van Lucardi en ik vind een hele rits armbandjes super leuk! Op pinterest en instagram zie je dagelijks foto’s van versierde polsen met alle soorten armbandjes voorbij komen en ik word er heel vrolijk van. Daarom heb ik mijn armbanden collectie nog maar iets uitgebreid met deze twee leuke zilveren bolletjes armbanden in de kleur rosé en zilver. Er zit een heel klein beetje rek in het armbandje, heel handig!

 

Ringetjes voor peuters

Elin wil al heel lang een ringetje maar tot nu toe vond ik haar nog een beetje te klein. Ze doet het af en raakt het kwijt. Als ze jarig is in augustus mag ze er een vragen. We hebben wel alvast bekeken welke ze dan zou willen. Het werd een met een lieveheersbeestje.

Oorbellen

Oorbellen, daar beginnen we voorlopig nog niet aan maar ik ben toch even gaan kijken of er wat leuks tussen zat. Elin wil heel graag oorbellen, en loopt ook af en toe met van die hele pijnlijke clipoorbellen. Nog geen oorbellen voor haar maar genoeg leuke te vinden voor straks, als ze 10 jaar is of zo…

 

Waarom mijn Peuter halve dagen naar de crèche gaat en hoe blij hij daarvan wordt
Kraamcadeau 10x de leukste #winactie

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie