Tips & Tricks

Mijn voorbereidingen voor sinterklaas

26 november 2017

Over minder dan 10 dagen is het Sinterklaasavond! Iets wat ik erg serieus neem. Wij vieren het dit jaar 2 keer, op 2 december en op 9 december. De inkopen zijn inmiddels gedaan, ik moet alleen nog de gedichten schrijven. Dit jaar heb ik een heleboel kadootjes en lekkers bij de HEMA gekocht.

Speciale webpagina

Dit jaar heeft de HEMA een speciale webpagina ter ere aan Sinterklaas. Hier kan je 1 overzicht zien wat de leukste cadeautips en creatieve ideeën zijn voor het inpakken van cadeautjes, het schrijven van een origineel Sintgedicht en het knutselen van surprises. Je kan zelfs kleurplaten downloaden waarmee de kindjes kans maken op een goodiebag. Je vindt de pagina hier.

Chocola

Natuurlijk horen chocoladeletters erbij. Als kadootje in de schoen of gezellig voor tijdens het kadootjes uitpakken. De smaken zijn dit jaar vernieuwd: naast melk, puur, wit en hazelnoot is er nu ook mijn favoriet: karamel zeezout (€1,60). Gelukkig zijn dit jaar alle letters vekrijgbaar: in veel supermarkten ontbreken nog wel eens wat letter. Alhoewel ik daar met de M of F nooit last van heb ;-).

En fijn om te weten: Alle chocolade van HEMA gemaakt van UTZ-gecertificeerde cacao en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voor meer informatie over chocoladeletters klik hier.

        

Snoep

Dit jaar is het snoepgoed wel heel gezellig: er zijn chocolaatjes in de vorm van lippenstiften, nagellak, hashtags, sportballen, unicorns, camera’s, euro’s en robotjes. Zo kan je gepersonaliseerd snoepgoed geven! Het amandelmarsepein is verkrijgbaar in de vorm van macarons, pizza, sushi, mandarijntjes, groente, biggetjes en een frietzak. Zo leuk! Daarnaast is er ook nog een voetbalspel dat bestaat uit een goal, twee vingerpoppetjes en voetballen gemaakt van chocolade.
 image
Voor meer informatie over Sintsnoepgoed klik hier.
Hoe wij de nachtvoedingen hebben afgebouwd

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie