Personal

The BIG 30: vandaag ben ik jarig!

27 december 2017

Jaaaa vandaag is DE dag: ik ben 30! Wat een bijzonder moment!

Ik vind 30 een mooie leeftijd en ben bijzonder dankbaar dat ik deze leeftijd heb bereikt met een gezond lijf (en geest haha). Vandaag is ook een dag om stil te staan bij waar ik nog meer dankbaar voor ben: ik heb een geweldige man, een prachtig kind, een fijn huis, ontzettend lieve vrienden, een geweldige familie en iedereen waar ik om geef is gezond. Wat wil ik nog meer? Nou: eigenlijk niks! Ik ben heel tevreden en blij met hoe alles nu gaat, en kan alleen maar vol verlangen uitkijken naar volgend jaar!

Wat is er terecht gekomen van mijn goede voornemens voor dit jaar?
Een avondje helemaal niks: dit zijn mijn favorieten!

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie