Big Little Fashion

Love to Wear – een jurk is altijd goed

3 augustus 2017
WHat momy Wears

Ooit, in een ver verleden, nam ik mij voor dat als ik ooit moeder zou worden, ik mijn haar niet kort zou knippen. Ik zou elke dag mooie kleding dragen, met bijpassende tas, met date nights altijd hakken en mijn make-up zou sowieso on Fleek zijn. Oh hoe mooi is de realiteit.

Mijn haar is lang gebleven, tot blijdschap van mijn man. Maar de sexy outfits, dat is toch echt wel verleden tijd. Om toch een beetje gezellig voor de dag te komen kies ik vaak voor een jurk. Bijna altijd. Dat heeft namelijk 2 voordelen: 1. je hoeft verder niet na te denken. Witte gympen of slippers en je outfit is klaar. 2. Je kan er eindeloos mee door de speeltuin/bos/strand rennen, en het zit nog goed. En dan trek ik er ’s avonds wel een paar hakken bij aan ;-).

WHat momy Wears
Jurk: Sissy Boy Schoenen: Adidas

Love to wear: Maxi rokken
Sweakers; nooit meer uitglijden in het zwembad

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie