Personal

Onze woonkamer: de make-over

24 november 2017
Sonos

Wij wonen nu ruim 1.5 jaar in ons huis. Helemaal af is het nog niet, we doen alles rustig aan. Onlangs hebben we de woonkamer een make-over gegeven, waardoor dat nu echt bijna af is. Waar ik het meest blij mee ben zijn de nieuwe Sonos Speakers. Wij hadden nooit een geluid installatie, maar luisterde gewoon muziek via de laptop. Op een gratis spotify account. Je begrijpt: we hadden wel een beetje genoeg van dat blikkerige geluid. Met reclame tussendoor. Deze boxen via aldoor.nl zijn prachtig en passen heel goed bij ons interieur. Kijk je mee?

De zitkamer

Hier beginnen en eindigen we de dag. ‘S ochtends vroeg kijken we met z’n 3e een filmpje (om de buren te sparen: 06:00 is echt te vroeg om luid door het huis te rennen), en als Floris in bed ligt kijken we samen het nieuws en lezen hier heerlijk een boek. De elektrische haard hebben we zelf laten maken: er zat een gigantische schouw die niet echt bij het huis paste. Aan het tafeltje maken we puzzels of tekent Floris. Het gele stoeltje heb ik ooit van mijn liefste oom gekregen. Hoe bijzonder!

Achter de bank hebben we een lange plank laten maken zodat we hier wat dingen op kunnen zetten. 1 van onze Sonos boxen bijvoorbeeld, een lampje en een plant. Het schilderij is van IXXI en kwam David mee aanzetten! Ik ben er erg blij mee. De planten doen het beter dan verwacht en ik merk echt verschil qua zuurstof in huis.

Sonos

Sonos

Sonos

De eetkamer

We hebben lang gezocht naar deze lange eettafel. Hij komt van Loods 5 en we zijn er zo blij mee! Ondanks het intensieve gebruik zitten er nog geen krassen op. We eten hier vaak met vrienden aan en er passen met gemak 8 personen aan. De witte stoelen zijn van Design Sales en maak je heel makkelijk schoon. We hebben ook nog extra kinderstoelen in de kelder voor als er kinderen komen eten.

Sonos

De speelhoek

We wisselen het speelgoed van Floris vaak om. Zo heeft hij regelmatig iets nieuws. Het keukentje van IKEA, wat ik zelf wit geschilder heb, gebruikt hij het meest. Hij doet ook dienst als opslagruimte ;-). In de mand zit de duplo waar hij ook elke dag wel mee speelt. Op het box kleed lezen we boekjes tegen de verwarming aan, zo fijn. Het houten pakhuis is een verwijzing naar Amsterdam, waar hij geboren is!

Sonos

Sonos

De keuken

Ik ben heel blij met onze open keuken. Dit was 1 van mijn eisen voor het nieuwe huis. Het is zo gezellig dat als we eters hebben wij kunnen koken en gewoon kunnen kletsen. We missen nog wel wat opbergruimte maar dat gaan we in december verder aanpakken. In de hoek van de keuken staat nog een Sonos box. We twijfelden nog of we meer boxen nodig zouden hebben voor deze grote ruimte maar het is heel goed zo. Door de stereo-functie hoor je het geluid heel mooi door de hele kamer.

Sonos

Ad

Lief dagboek: dit was week #47
Lief dagboek week #46

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Plaats een reactie